Регионални центар Смедерево

Serbian English

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

ЈАВНИ ПОЗИВ Центар за промоцију науке, март 2024
ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ФИНАНСИЈСКУ ПОДРШКУ ПРОЈЕКТИМА ПРОМОЦИЈЕ И ПОПУЛАРИЗАЦИЈЕ НАУКЕ У 2024. ГОДИНИ

Циљеви Јавног позива су подизање нивоа научне писмености и научнe културе кроз децентрализацију промоције и популаризације науке на територији Републике Србије; подршка разноврсним и иновативним пројектним приступима; подршка високоутицајним пројектима из области промоције науке; подршка креативним пројектима који афирмишу доступност знања у отвореном простору.

Јавни позив Центар за промоцију науке

Позив за ЈП 2024

Оглас јавни позив 2024

Упутство за попуњавање ЈП 2024

Образац пријаве Годишњег програма НК Смедерево 2024

Свечана додела сертификата полазницима семинара за имплементацију HACCP

Свечаном доделом сертификата полазницима семинара за имплементацију HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) у јавна комунална предузуећа за производњу и диструбуцију воде за пиће, заокружена је целина која је започета тродневним семинаром у нашем Центру, одржаним од 17. до 19. марта. Да подсетимо, семинар су похађали представници водовода из девет градова и општина у овом делу Србије о чему је више речи било у извештају са семинара.

Уводну реч имао је директор Центра, мр Боривоје Јаношевић, који је, осим што је поздравио све присутне и честитао им успешно положен испит, нагласио да je "Регионални центар за професионални развој запослених у образовању", иако у свом називу има "запослених у образовању", отворен и за све друге делатности.

На данашњој свечаности 22 дипломе, свим полазницима, доделили су предавачи са семинара, проф. др Радомир Радовановић и мр Игор Томашевић, док је др Илија Ђекић био оправдано одсутан. Професор Радовановић се захвалио свим полазницима на изузетној озбиљности и професионализму показаном у тродневном раду, што је довело до тога да сви кандидати без проблема положе испит. На свечаности је поред већ поменутих професора са Пољопривредног факултета у Београду, учествовао и директор ЈКП Водовод из Смедерева, господин Владимир Крстин, који је изнео запажање да се одржани семинар поклопио са Светским даном воде и изнео пар ствари у вези са темом овогодишњег Дана воде, а једна од њих је управо безбедност воде као животне намирнице о чему се говорило и на семинару.  На крају излагања, захвалио се домаћину, Регионалном центру, полазницима и наравно предавачима.

Поред домаћина, организатора, предавача и учесника семинара, свечаности су присуствовали и Милица Митковић, председник Регионалне привредне коморе Пожаревац и Мирослав Савић шеф Одсека за санитарни надзор у Подунавском округу.

Слике

Остали Регионални центри у Србији